Meta
Realitatea Vâlceană

Șapte PERCHEZIȚII. CERCETAȚI pentru INFRACȚIUNI la REGIMUL SILVIC

La data de 2 decembrie a.c., polițiștii Serviciului de Ordine Publică din Vâlcea, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, efectuează 7 percheziții domiciliare, în județul Vâlcea, la persoane bănuite de infracțiuni la regimul silvic.

Activitățile procedurale sunt efectuate într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea de infracțiuni la regimul silvic, pe parcursul anului 2020.

Acțiunea beneficiază de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Vâlcea.

În urma perchezițiilor efectuate de la locuințele vizate au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe documente și mijloace materiale de probă necesare soluționării cauzei.

Prin infracțiunile săvârșite a fost creat un prejudiciu de peste 25.000 lei.

Polițiștii au pus în aplicare 3 mandate de aducere, persoanele fiind audiate cu privire la aspectele ce formează obiectul cercetărilor.

La una din locuințele vizate a fost descoperită și o armă artizanală și mai multe elemente de muniție urmând ca cercetările să fie extinse și cu privire la aceste aspecte.

Activitățile au beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale I. G. P. R..

Urmarea probatoriului s-a dispus *reținerea pentru 24 de ore* a unui bărbat de 28 de ani din Râmnicu Vâlcea , administrator al unei societăți ce are ca obiect de activitate exploatarea forestieră, cercetat sub aspectul savârșiri infracțiunilor de tăiere fără drept de arbori și furt de arbori.
Bărbatul a fost încarcerat în cadrul C.R.A.P. Valcea, urmand ca în data de 03.12.2020, sa fie prezentat Judecatoriei Horezu pentru dispunerea de măsuri legale.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.