Meta
Realitatea Vâlceană

Șase puncte importante aprobate, în ședință extraordinară, de consilierii locali


Marți, 22 octombrie 2019, ora 13.00, la Primăria Râmnicului a avut loc o ședință extraordinară, la care au participat 17 consilieri din totalul de 23, în care au fost aprobate toate cele șase puncte de pe ordinea de zi:
1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local și a listelor de investiții pe anul 2019 – inițiator primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiilor de specialitate nr.1, nr.2, nr.3, nr. 4 și nr.5.
2. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului Direcției Administrării Domeniului Public pentru anul 2019 – inițiator primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiilor de specialitate nr.1 și nr.2.
3. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului Direcției de Asistență Socială pentru anul 2019 – inițiator primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiilor de specialitate nr.1, nr.2 și nr.5.
4. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri proprii și subvenții al instituției Sport Club Municipal pentru anul 2019 – inițiator primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiilor de specialitate nr.1, nr.2 și nr.5.
5. Proiect de hotărâre privind acceptarea donației unei rețele de canalizare și înscrierea acesteia în domeniul public al municipiului Râmnicu Vâlcea – inițiator primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiilor de specialitate nr.1, nr.2 și nr.3.
6. Proiect de hotărâre referitor la modificarea Hotărârii Consiliului Local nr. 288 din 27 septembrie 2019 privind aprobarea unui Protocol de Colaborare în vederea organizării în parteneriat a evenimentului ”eStrada Food Festival, Wine & Street Food Edition”, 11-13.10.2019 – inițiator primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiilor de specialitate nr.1, nr.3, nr.4 și nr.5.

Precizăm faptul că la primul punct de pe ordinea de zi, care s-a referit la rectificarea bugetului local, consilierul local PNL Băzăvan s-a abținut de la vot, toți ceilalți votând “pentru”. Ulterior, toate punctele au fost votate în unanimitate.
La finalul ședinței, primarul Mircia Gutău a afirmat: “Vreau să vă mulțumesc tuturor, indiferent de coloratura partidului, că ați votat rectificarea bugetului și de asemenea, mulțumesc și Guvernului care s-a ținut de cuvânt și ne-a dat tot ce a promis și sper ca și noul Guvern să facă la fel”.
Anemona TĂNASE

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.