Meta
Realitatea Vâlceană

Ședință ADR SV Oltenia, la Consiliul Județean Vâlcea

Joi, 21 noiembrie 2019, Consiliul Județean Vâlcea a fost gazda unui eveniment important, organizat de Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia.

Întâlnirea a avut ca scop consultarea membrilor Grupului de lucru județean pentru elaborarea Planului de Dezvoltare Regională și a portofoliului de proiecte aferent perioadei 2021 – 2027.

În cadrul sesiunii de lucru, au fost dezbătute: documentele elaborate până în prezent, respectiv, analiza socio-economică și analiza SWOT; propunerile privind Strategia de dezvoltare a regiunii noastre, precum și portofoliul de proiecte propuse pentru perioada de programare 2021 – 2027.

Numai în prezent, în județul Vâlcea, sunt în curs de implementare șapte proiecte care vizează: extinderea și dotarea ambulatoriului din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vâlcea; modernizarea a 3 drumuri județene; reabilitarea a două centre de servicii sociale din subordinea DGASPC Vâlcea și reabilitarea Muzeului Memorial N. Bălcescu, investiții care însumează aproximativ 79 milioane euro.

Toate aceste proiecte, realizate cu bani europeni, au avut un impact major asupra dezvoltării socio-economice a județului Vâlcea.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.