Meta
Realitatea Vâlceană

Șoferii vitezomani, sancționați contravențional. Dosare penale pentru alcool la volan

ACȚIUNE RUTIERĂ

În acest sfârșit de săptămână, polițiștii Serviciului Rutier au acționat pe principalele artere pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță rutieră, reducerea riscului rutier în rândul participanților la trafic, combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

În cadrul acțiunilor derulate au fost aplicate 132 de sancțiuni contravenționale, din care 92 pentru nerespectarea regimului de viteză, valoare acestora fiind de peste 36.000 de lei.

De asemenea, polițiștii au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce, 12 permise de conducere, 8 pentru depășirea limitei legale de viteză și 4 pentru efectuarea manevrei de depășire interzisă.

A fost constatată și o infracțiune la regimul rutier și au fost reținute și două permise de conducere.

Infracțiuni la regimul rutier constatate de polițiștii rutieri în acest sfârșit de săptămână.

La data de 2 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Băile Olănești au oprit în trafic o autoutilitară condusă un bărbat de 48 de ani, din Păușești-Măglași.

S-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest rezultând o alcoolemie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.