Meta
Realitatea Vâlceană

Ștefan Stătică, noul președinte al Clubului Rotary Râmnicu Vâlcea

Rotary Club Râmnicu Vâlcea a organizat joi, 23 iunie 2022, Ceremonia Rotirii Colanului, alături de celelalte cluburi Rotary din Râmnicu Vâlcea.

Liliana Dorina Blidaru, Președinte în acest an rotarian 2021 – 2022, a apreciat ca tema anului „Serve to Change Lives”, a fost realizată cu succes prin proiectele și acțiunile clubului care rămân ” mărturii” în folosul comunității. Ele au fost prezentate în noua broșură a clubului și în filmul prezentat la eveniment. Înainte de predarea mandatului, Liliana Blidaru a adresat mulțumiri și felicitări pentru implicare și contribuția adusă în reușita proiectelor clubului echipei de conducere, sponsorilor , tuturor colaboratorilor cât și tuturor colegilor din club.

“Sunt în primul rând recunoscătoare tuturor colegilor care au clădit acest club și care, de-a lungul anilor au contribuit la ceea ce suntem astăzi, dar, sunt recunoscatoare tuturor pentru șansa de a fi Președinte, o experiență impresionantă și o împlinire pentru mine! Am reprezentat clubul în acest an rotarian cu mare responsabilitate, seriozitate, cu tot „avântul” de care am fost capabilă și cu tot sufletul!” a declarat Liliana Dorina Blidaru.
Liliana Dorina Blidaru i-a urat succes și a predat Colanul noului Președinte al Clubului Rotary Râmnicu Vâlcea, Ștefan Stătică, care a prezentat noua echipă.
Tot în cadrul acestui eveniment a avut loc și Ceremonia Rotirii Colanului pentru Clubul Interact Râmnicu Vâlcea , Ruxandra Petrescu, Președinte 2021-2022, i-a predat colanul Anei Iliescu, noul Președinte 2022-2023.
“Tema anului rotarian 2022-2023 este ”Imagine Rotary” asa că, dragi colegi, vă propun ca împreună să reușim să ne imaginăm proiecte de succes pentru comunitatea noastră, astfel încât să transformăm visurile în realitate. Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi în această zi, parteneri și prieteni ai Clubului Rotary Râmnicu Vâlcea” a declarat Ștefan Stătică, noul Președinte .

Liliana Dorina Blidaru
Președinte Rotary Club Râmnicu Vâlcea 2021-2022

Ștefan Stătică
Președinte Rotary Club Râmnicu Vâlcea, 2022-2023

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.