Meta
Realitatea Vâlceană

Ține cont de părerea vâlcenilor: Deputatul Neață a propus conferirea “Ordinului Meritul Cultural în Grad de Cavaler” formației ANTRACT

În urma solicitărilor venite din partea mai multor cetățeni ai județului Vâlcea, care l-au rugat pe deputatul Eugen Neață să susțină formația de muzică rock ANTRACT, în vederea conferirii “Ordinului Meritul Cultural în Grad de Cavaler”, luni, 04.03.2019, a și depus o interpelare, adresată Ministrului Culturii și Identității Naționale, Valer Daniel Breaz.

“În interpelare, am argumentat motivele și am solicitat să facă demersurile necesare către Președintele României, în vederea decorării formației ANTRACT și a staff-ului tehnic cu “Ordinului Meritul Cultural în Grad de Cavaler”, la categoria “Muzică”.
În data de 8 martie 2019, formația Antract împlinește frumoasa vârstă de 35 de ani de activitate și acest demers este cadoul pe care îl ofer în semn de apreciere față de toți cei implicați în acest proiect.
Sunt mândru de acesti oameni care au cântat de-a lungul timpului pe cele mai mari scene ale rock-ului din România, în compania unor nume mari ale acestui gen de muzică. Au reușit să se remarce prin superbele piese și să facă cunoscut municipiul Râmnicu Vâlcea și județul Vâlcea.
Este, fără îndoială, cea mai cunoscută formație de rock din Vâlcea, una dintre cele mai bune din România, cu fani în toată țara. Albumele lor sunt cunoscute de iubitorii muzicii rock, iar în anul 2012, Antract a reușit să câștige trofeul Best Pop Rock, la Romanian Top Hits Music Awards cu piesa “Pentru tine nou”.
Acest Ordin, cu siguranța, este unul pe care-l merită formația Antract și sunt încrezător că el va fi conferit!
Sunt și voi rămâne alături de oameni, pregătit să găsesc soluții la cerințele lor și asta pentru că îmi place ceea ce fac!”, a declarat deputatul Eugen Neață.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.