Meta
Realitatea Vâlceană

1 Decembrie, sărbătorită de Instituția Prefectului Vâlcea

La Mulți Ani România, La Mulți Ani, dragi vâlceni!

Cu prilejul sărbătoririi Zilei Naționale a României, prefectul județului Vâlcea, Dumitru Nicu Cornoiu, are deosebita onoare de a vă invita la evenimentul organizat de către Garnizoana Râmnicu Vâlcea luni, 1 Decembrie 2014, ora 09.45, pe platoul din fața Instituției Prefectului. Manifestările vor continua între orele 10:00 – 11:00, la Monumentul Independenței, cu o ceremonie militară și religioasă de depunere de coroane și jerbe de flori. Evenimentul se va încheia cu defilarea gărzii de onoare.

Liceul Tehnologic „Căpitan Nicolae Pleșoianu”  sărbătorește Ziua Națională

Cu ocazia Zilei Naționale a României, la Liceul Tehnologic „Căpitan Nicolae Pleșoianu”  au avut loc o serie de activități dedicate cinstirii acestui eveniment de însemnătate națională,  joi, 27.11.2014, ora 12.00, la Clubul elevilor.

Programul a conținut următoarele momente:

• „1 Decembrie –Ziua tuturor românilor”- Masă rotundă cu elevii școlii

• „ Noi suntem români!” – Moment artistic dedicat zilei de 1 Decembrie

• „Un vis împlinit: România MareConcurs între echipele reprezentante ale claselor de elevi de liceu/învățământ profesional – zi

• Realizare și distribuire de fluturași tuturor elevilor din școală

La Scoala Gimnazială Spiru Haret, structură a Liceului Tehnologic „Căpitan Nicolae Pleșoianu”, au fost derulate următoarele activități:

• Ciclul primar- Parada portului popular;  Moment artistic cântece si poezii patriotice

• Ciclul gimnazial-„Asta-i Romania!-prezentare PPT realizată de către elevi și prezentată în fața voluntarilor din Spania și Turcia, care au desfășurat un proiect în școală în acest an școlar.

Anemona TĂNASE

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.