Meta
Realitatea Vâlceană

10 mandate de executare pentru un grup infracţional din judeţul nostru

În data de 25 martie a.c., între orele 08.00 şi 12.00, poliţiştii din cadrul I.P.J. Vâlcea – Serviciul de Investigaţii Criminale, Serviciului de Ordine Publică, Serviciul de Acţiuni Speciale, Serviciul de Poliţie Rutieră, Poliţia oraşului Călimăneşti, Post Poliţie Stroeşti au organizat şi desfăşurat o acţiune ce a vizat punerea în executare a 10 mandate de executare a pedepsei, emise  de către Tribunalul Vâlcea.

Este vorba despre o grupare  cercetată pentru comiterea infracţiunilor de constituire de grup infracţional, înşelăciune, fals şi uz de fals, G. Ion, de 46 de ani, din mun. Râmnicu Vâlcea condamnat la 6 ani şi 6 luni, R. Valentin, de 38 de ani, din comuna Stroeşti, condamnat la 3 ani,D. Ilie, de 38 de nai, din municipiul Râmnicu Vâlcea, condamnat la 5 ani, G. Florin, de 27 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, condamnat la 3 ani şi 6 luni.

Magistraţii au reţinut în sarcina acestora că în perioada 2008-2010 au prejudiciat mai multe părţi vătămate, persoane juridice, prin tranzacţii cu bunuri în leasing.

De asemenea,  au fost puse în executare mandatele de executare a pedepsei cu închisoarea, emise pe numele lui: G. Elvis, de 36 de ani, condamnat la 4 ani, G. Floarea, de 62 de ani, condamnată la 3 ani şi 6 luni,  G. Cerasela, de 43 de ani, condamnată la 3 ani,  G. Belmondon, de 38 de ani, condamnat la 3 ani, G. Florica, de 32 de ani, condamnată la 3 ani, M. Domnica, de 32 de ani,condamnată la 3 ani toţi din oraşul Călimăneşti.

Magistraţii Tribunalului Vâlcea au reţinut în sarcina acestora infracţiunea de trafic de persoane, în vederea exploatării sexuale în străinătate.

Condamnaţii au fost preluaţi de escortă, urmând a fi depus la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Colibaşi, în vederea încarcerării şi executării mandatului. (B.C.)

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.