Meta
Realitatea Vâlceană

25 octombrie, La mulţi ani Armatei României!


Ziua de 25 octombrie, reprezintă un moment de referință, plin de încărcătură emoţională şi spirituală, atât pentru cei care poartă cu onoare și mândrie uniforma militară, cât și pentru întregul popor român.
În semn de preţuire pentru cei care şi-au jertfit viaţa pe altarul patriei, astăzi, mai mult ca oricând, avem datoria să ne înclinăm în faţa sacrificiilor şi faptelor de arme ale eroilor şi să le aducem un pios omagiu peste timp.
Soldaţii Armatei Române, atât cei care au dispărut pe câmpurile de luptă, cât şi cei care veghează acum pentru integritatea României, merită respect, recunoştinţă şi aprecieri, în egală măsură, iar un gând aparte trebuie să adresăm veteranilor aflaţi în viaţă, ale căror amintiri ne arată cât de multă suferinţă aduc războaiele şi ce însemnătate au pacea şi libertatea.
În această zi cu incarcatura deosebita, în numele meu şi al Institutiei Prefectului Valcea, transmit urări de bine şi multă sănătate tuturor militarilor romani,in general si celor din garnizoana Valcea,in special,care prin legamant sfant,si-au pus viata in slujba Patriei si Poporului si ii asigur de intraga noastra consideratie si gratitudine.
La mulţi ani tuturor militarilor români! Glorie Armatei României
!”, a declarat prefectul de Valcea, Florian Marin.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.