Meta
Realitatea Vâlceană

28 cazuri confirmate cu coronavirus în VÂLCEA, 1.118 persoane izolate la domiciliu și 81 în carantină

INFORMARE DE PRESĂ – CENTRUL JUDEȚEAN DE COORDONARE ȘI CONDUCERE A INTERVENȚIEI

ℹ️Conform datelor transmise de către Direcția de Sănătate Publică, până astăzi, 25 mai a.c., pe teritoriul județului Vâlcea, au fost confirmate 28 de cazuri de persoane infectate cu COVID-19 (coronavirus).

ℹ️Dintre persoanele confirmate pozitiv, 23 au fost declarate vindecate și au fost externate din unitățile spitalicești, o persoană se află internată într-un spital din alt județ, iar alte două persoane au decedat.

ℹ️În prezent, în secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Vâlcea se află internați trei pacienți confirmați cu noul coronavirus. Momentan starea pacientilor este stabilă.

ℹ️Pe teritoriul județului Valcea, se află în izolare la domiciliu 1.118 persoane și 81 persoane se află în carantină instituționalizată în centre dedicate din județ.

ℹ️Spre ajutorul cetățenilor județului Vâlcea, vă informăm de existența site-ului
https://fiipregatit.ro/ unde pot fi accesate următoarele ghiduri: Starea de Alertă, Cumpărături, Transport în comun, Călătorie, Simptome, Întrebări și mituri, Informare corectă, Interacțiunea cu Poliția, Autoizolare, Locatari la bloc, Recomandări generale, Organizații și companii.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.