Meta
Realitatea Vâlceană

7 AUTOSPECIALE NOI AU INTRAT ÎN DOTAREA IPJ VÂLCEA

Şapte autoturisme au fost repartizate poliţiştilor vâlceni pentru a fi folosite în misiunile rutiere, desfăşurate pentru siguranţa participanţilor la trafic.

La nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, 7 autospeciale Volkswagen Polo, achiziţionate în baza programului de înnoire a parcului auto al Ministerul Afacerilor Interne, au intrat în dotarea poliţiei rutiere.

Autospecialele nou intrate în dotarea I.P.J Vâlcea sunt prevăzute cu sisteme optico–acustice destinate activităţilor de poliţie rutieră şi vor contribui la salvarea de vieţi, creşterea siguranţei rutiere şi la o mai bună monitorizare şi fluidizare a traficului rutier, fiind utilizate în municipiul Râmnicu Vâlcea şi pe principalele drumuri naţionale din judeţ.

De asemenea, au fost prevăzute sumele de bani necesare pentru montarea sistemelor optico-acustice pe autospecialele intrate în dotarea I.P.J. Vâlcea în cursul anului 2015 şi distribuite structurilor de ordine publică. Întregul efort de îmbunătăţire a mobilităţii Poliţiei Române are ca beneficiar final cetăţenii, astfel încât întreaga comunitate să beneficieze de un serviciu poliţienesc de calitate.

Info:

Programul de înnoire a parcului auto, iniţiat de Ministerul Afacerilor Interne şi aprobat de viceprim-ministrul pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, domnul Gabriel Oprea, a debutat în 2014, când Poliţia Română a fost dotată cu 257 de mijloace de transport destinate muncii operative, dintre care 15 motociclete, iar de la începutul anului 2015, i-au fost repartizate încă 2.386 de vehicule, destinate structurilor operative şi celor de ordine publică.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.