Meta
Realitatea Vâlceană

A fost inaugurat locul de joacă modernizat de la Grădina Zoologică

Marţi, 18 iulie a.c., în prezenţa câtorva zeci de copii, primarul Mircia Gutău, alături de viceprimarii Carmen Preda şi Eusebiu Veţeleanu, a inaugurat locul de joacă modernizat de la Grădina Zoologică.
Păstrând tiparul spaţiului similar dat recent în folosinţă în zona ”Cina”, investiţia de la Grădina Zoologică se prezintă copiilor drept un loc de joacă modern în suprafaţă de 607 mp, amenajat la cele mai moderne standarde, acoperit cu două straturi de granule de cauciuc şi colorate pentru o protecţie avansată a utilizatorilor şi cu instalaţii de joacă sigure – au fost păstrate cele vechi, dar care erau în stare bună de funcţionare, la care s-au adăugat un balansoar de 4 persoane, un tobogan şi un complex de joacă. Totodată, s-au mai montat şi 9 aparate de fitness, 4 în vecinătatea locului de joacă şi 5 în zona de picnic din Grădina Zoo.
Cu ocazia inaugurării, primarul Mircia Gutău a apreciat calitatea lucrărilor şi a anunţat că un loc de joacă similar se va mai realiza pe bulevardul Dem Rădulescu, precum şi în mai multe cartiere din municipiu.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.