Meta
Realitatea Vâlceană

A fost prins în timp ce încerca să ridice banii: „Starețul Samir”, reținut de IPJ pentru înșelăciune

La data de 26 august a.c., polițiștii au fost sesizați de către un cetățean din municipiul București cu privire la faptul că o persoană necunoscută l-a contactat telefonic recomandându-se a fi starețul unei mânăstiri solicitând suma de 500 lei pentru un ajutor umanitar.

Persoana vătămată a avut suspiciuni  cu privire la apelul telefonic primit și a contactat personal mânăstirea respectivă. Monahul i-a infirmat solicitarea, motiv pentru care partea vătămată a contact polițiștii vâlceni relatându-le ce i s-a întâmplat.

Partea vătămată a stabilit cu presupusul călugăr ca în data de 26 august a.c. între orele 11.00-12.00 să depună printr-un serviciu de transfer bani suma solicitată, comunicându-i pentru tranzacție un cod fictiv.

În baza sesizării, polițiștii au surprins în flagrant pe G. Samir, de 35 de ani,  din orașul Călimănești, în timp ce încerca să ridice banii.

Bărbatul de 35 de ani a fost reținut pentru 24 de ore pentru comiterea faptei de tentativă la înșelăciune, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu – Vâlcea cu propuneri procedurale. (Ș.D.)

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.