Meta
Realitatea Vâlceană

ACCIDENT RUTIER la VAIDEENI! Şoferul tractorului avea o alcoolemie de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat

Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Orașului Horezu efectuează cercetări faţă de un bărbat, pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, sub infuența alcoolului.
Vineri, 6 octombrie, în jurul orei 13.00, Poliţia Orașului Horezu a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier pe Drumul Comunal 137, din comuna Vaideeni, soldat cu rănirea unei persoane.
Ajunşi la faţa locului, poliţiştii rutieri au constatat că un bărbat, de 48 de ani, din comuna Vaideeni, în timp ce transporta material lemnos cu un ansamblu de vehicule, compus din tractor și remorcă, din cauza unor defecțiuni tehnice la sistemul de direcție, s-a răsturnat pe partea carosabilă, din accident rezultând rănirea unui bărbat, de 57 de ani, din aceeași localitate, care se afla pe materialul lemnos transporat. Bărbatul a fost tansportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În urma testării cu aparatul etilotest, poliţiştii au constatat că șoferul tractorului avea o alcoolemie de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Acesta a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice de sânge, în cauză efectuându-se cercetări pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, sub infuența alcoolului.
Reamintim faptul că, orice cantitate de alcool consumată, oricât de mică, vă poate afecta abilitatea de a conduce autovehicule pe drumurile publice, iar consecințele accidentelor rutiere sunt deseori foarte grave, afectând atât viețile celor implicați,cât și a celor apropiați lor.
PREȚUIEȘTE VIAȚA! NU CONDUCEȚI SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI!

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.