Meta
Realitatea Vâlceană

Activități în Campania „M.A.I. etic, M.A.I. integru!” Săptămâna acțiunilor de prevenire a corupției în domeniul Ordine Publică

În contextul Campaniei de promovare a integrității „M.A.I. etic, M.A.I. integru!”, în perioada 16 – 20 august 2021, polițiștii anticorupție din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Vâlcea au desfășurat, pe raza unor localități din județul Vâlcea, activități preventive, destinate atât cetățenilor, cât și polițiștilor de ordine publică, sub denumirea „Săptămâna acțiunilor de prevenire a corupției în domeniul Ordine publică”.
Ofițerii D.G.A – S.J.A. Vâlcea, împreună cu lucrători de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, au distribuit materiale cu caracter preventiv în localitățile: în data de 16 august în municipiul Drăgășani; în data de 17 august în Călimănești – Căciulata; în data de 19 august în Ocnele-Mari (inclusiv în salina din localitate) și în Băile Govora; în data de 20 august în Băile Olănești.
Cu această ocazie, ofițerii D.G.A. – S.J.A. Vâlcea și lucrătorii de poliție din cadrul I.P.J. Vâlcea au interacționat cu cetățenii, transmițându-le materiale de informare/prevenire adaptate domeniului de activitate vizat, cu mesajul „Ordinea publică și integritatea fac echipă bună!”.

Această activitate a avut ca scop informarea unui public cât mai larg, pe fondul prezenței mari a persoanelor în stațiunile turistice Vâlcene, cu privire la competența Direcției Generale Anticorupție, popularizarea Call center-ului anticorupție 0.800.806.806, consecințele implicării în fapte de corupție și încurajarea semnalării acestora.
Informații suplimentare despre campanie și materialele de promovare utilizate pot fi vizualizate pe site-ul Direcției Generale Anticorupție, meniul Mass-media/Campanii de informare/“M.A.I. etic, M.A.I. integru” sau click pe următorul link http://www.mai-dga.ro/arhive/category/campanii-de-informare.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.