Meta
Realitatea Vâlceană

Activități în Campania „M.A.I. etic, M.A.I. integru!”. Săptămâna acțiunilor de prevenire a corupției în domeniul Poliției Rutiere

În perioada 27 septembrie – 3 octombrie 2021, în cadrul Campaniei de promovare a integrității „M.A.I. etic, M.A.I. integru!”, Direcția Generală Anticorupție a desfășurat activități preventive destinate Poliției Rutiere.

În acest context, ofițerii de prevenire ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Vâlcea, împreună cu lucrători de poliție din cadrul structurilor de poliție rutieră ai Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, au desfășurat activități preventive în zonele intens circulate de pe raza județului Vâlcea, respectiv în municipiul Râmnicu Vâlcea, municipiul Drăgășani, în comuna Mihăești, pe DN 7 – Pietrari – Stoenești, ocazie cu care polițiștii anticorupție au interacționat atât cu conducătorii auto, cât și cu pasagerii din autovehicule.


Pe parcursul desfășurării activităților preventive, cetățenii au fost informați cu privire la competența Direcției Generale Anticorupție, consecințele implicării în fapte de corupție și încurajarea semnalării acestora, transmițându-le materiale de informare adaptate domeniului de activitate vizat, cu mesajul „Abaterile pot fi semnalate la Call Center Anticorupție 0800.806.806”.

Campania națională „M.A.I. etic, M.A.I. integru!” se desfășoară în perioada mai – decembrie 2021, dorindu-se ca, prin implementarea ei, să se contribuie la consolidarea integrității și, implicit, a încrederii cetățenilor în serviciile publice prestate de angajații Ministerului Afacerilor Interne, instituție esențială pentru buna funcționare a societății.
Informații suplimentare despre această campanie și materialele de promovare utilizate în context pot fi vizualizate pe site-ul Direcției Generale Anticorupție, meniul Mass-media/Campanii de informare/“M.A.I. etic, M.A.I. integru” sau click pe următorul link http://www.mai-dga.ro/arhive/category/campanii-de-informare.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.