Meta
Realitatea Vâlceană

Activitate intensă la Apavil Centru Sud

SC APAVIL SA a desfăşurat în săptămâna 12 – 18 iunie 2017 o serie de activităţi în municipiul Drăgăşani şi în comunele Ştefăneşti şi Prundeni.

Avarii rezolvate. Au fost remediate patru avarii la reţeaua de apă pe străzile Progresului, Avram Iancu, Rahova din Drăgăşani şi Dobrusa din comuna Ştefăneşti.

Probleme punctuale. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale:

- s-au verificat şi s-au curăţat căminele de racord ale scărilor de bloc, subsolurile blocurilor, rigole şi guri de scurgere;

- s-au continuat lucrările pentru realizarea împrejmuirii la STAP Nr. 1 Rudari;

- s-a montat un regulator de presiune la reţeaua de apă ştefăneşti;

- s-au executat lucrări la hidranţii existenţi ai reţelei de apă potabilă ştefăneşti;

- s-au efectuat două debranşări în comuna ştefăneşti, la cererea proprietarilor;

- s-au citit apometrele generale la scările de bloc;

- s-a continuat verificarea branşamentelor şi a racordurilor în comuna Ştefăneşti şi s-au încheiat contracte;

- s-a urmărit în permanenţă funcţionarea echipamentelor la toate staţiile de pompare apă din cadrul Sectorului Drăgăşani (municipiul Drăgăşani şi Comuna Prundeni), precum şi la staţia de epurare din Drăgăşani şi staţiile de pompare şi repompare din Prundeni;

- au fost verificaţi parametrii apei potabile furnizate în Sistemul Drăgăşani şi Sistemul Prundeni ca şi ai apei menajere epurate descărcate în Contracanalul Olt.

Apometre verificate si montate. Tot în cursul săptămânii trecute, au fost verificate şi înlocuite apometre la case, acolo unde acestea nu corespundeau din punct de vedere metrologic sau erau deteriorate.

Asistenţă tehnică. A fost asigurată în continuare asistenţă tehnică la Staţiile de apă nr. 1 Rudari şi nr. 2 Olt, precum şi la Staţia de Epurare Drăgăşani, cu ocazia efectuării lucrărilor care privesc “Extinderea şi reabilitarea reţelelor de apă şi apă uzată în aglomerarea Drăgăşani”, din cadrul proiectului “Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Vâlcea”.
21 iunie 2017

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.