Meta
Realitatea Vâlceană

Activitatea Instituției Prefectului și CJSU, la ceas de bilanț

Vineri, 08 februarie 2019, în sala mare a Consiliului Județean Vâlcea, a avut loc Bilanțul Instituției Prefectului – Județul Vâlcea și al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Vâlcea.„Iată că a mai trecut un an și astăzi a venit și momentul bilanțului,atât pentru Instituția Prefectului Vâlcea cât și pentru Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Vâlcea.
Cu bune și mai puțin bune,se poate afirma că Instituția Prefectului Vâlcea a fost permanent conectată la viața comunității și la realitățile județului nostru.
Fără îndoială că poate au existat și activități care puteau fi făcute mai bine dar, în ansamblu, activitatea instituției a fost una bună.
La ceas de bilanț vreau, în primul rând, să le mulțumesc lucrătorilor din cadrul Instituției Prefectului Vâlcea ,precum și șefilor de serviciu din componența prefecturii (Juridic, Monitorizare servicii deconcentrate, Financiar, Permise și Pașapoarte).
Apoi, în egală măsură, se cuvin mulțumiri pentru: instituțiile deconcentrate, colaboratori, Consiliul Județean, primari si administrațiile locale, presa vâlceană ,membrilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Vâlcea şi, nu în ultimul rând, dumneavoastră, locuitorilor judeţului Vâlcea.
Un cuvânt aparte de mulțumire îl am pentru doamna subprefect Aurora Gherghina, cu care am avut în decursul anului 2018 o excelentă colaborare în managementul instituției”, a declarat Florian Marin, prefectul județului Vâlcea.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.