Meta
Realitatea Vâlceană

Actuala clădire a Vămii din Râmnic va deveni o autogară modernă unde se vor muta toate firmele de transport din municipiu

Vama nu va mai fi în centrul oraşului si va fi mutată într-o contrucţie nouă, în zona industrială sud (in spate la Ambient, unde primaria deţine un teren). Atunci va fi restricţionată circulaţia autocarelor prin centrul municipiului, ceea ce va duce, implicit la fluidizarea traficului.

A fost o discuţie cu toţi decidenţii şi am ajuns la concluzia că Vama nu mai poate funcţiona Valma în centrul oraşului. Deja există probleme în trafic, odată cu apariţia Faurecia şi a altor investitori. Foarte multe TIR-uri se rătăciseră în oraş şi au ajuns pe la Casa Ştiinţei. Şi cei de la Vamă au înţeles acest lucru şi am căzut de acord că cel mai bun loc pentru această instituţie este în afara oraşului. Avem teren pentru vamă în zona industrială sud, acolo vom amenaja noua clădire, urmând ca actuala clădire să devină o autogară. În toate oraşele mari gara se află lângă autogară. Sunt convins că toate companiile de transport pasageri se vor muta la noua autogară, aici vor avea birourile, peroanele. Va fi şi o staţie de taxi, iar accesul va fi foarte uşor, odată cu terminarea Bulevardului şi a bretelelor de legătură cu pasajul Tudor Vladimirescu”, a explicat primarul Mircia Gutău, în cadrul conferinţei de presă de vineri, 22 septembrie a.c., la care au participat şi viceprimarii Carmen Preda si Eusebiu Veţeleanu.
Anemona Tănase

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.