Meta
Realitatea Vâlceană

Adeverință de înlocuire a cardului național de sănătate pentru situațiile în care se solicită emiterea cardului duplicat

Cererea de eliberare a cardului duplicat, completată şi semnată de către titularul sau, după caz, reprezentantul legal ori împuternicitul acestuia, se depune la sediul Casei de Asigurări de Sănătate unde este luat în evidenţă asiguratul, se transmite prin servicii poştale sau prin mijloace electronice de comunicare la distanță (pentru asigurații CAS VÂLCEA, la adresele de e-mail: cardnational@casvl.ro sau asigurati@casvl.ro).

Începând cu data de miercuri, 27 martie 2024, conform ordinului CNAS nr. 335/20.03.2024, adeverinţa este valabilă până la data emiterii cardului duplicat, respectiv data la care cardul duplicat a ajuns la titular, fie prin intermediul serviciilor poștale, fie prin Casa de Asigurări de Sănătate.

3 Comments for “Adeverință de înlocuire a cardului național de sănătate pentru situațiile în care se solicită emiterea cardului duplicat”

 1. These are actually fantastic ideas in on the topic of blogging.
  You have touched some pleasant factors here.

  Any way keep up wrinting.

  My page vpn special coupon code 2024

 2. Greetings! Very useful advice in this particular article! It is the little changes which will make the largest changes.
  Thanks a lot for sharing!

  my webpage: vpn coupon 2024

 3. Wow, incredible blog format! How lengthy have you been blogging for?
  you make running a blog look easy. The whole glance of your site is great, as well as the content!
  You can see similar here najlepszy sklep

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.