Meta
Realitatea Vâlceană

Administrația locală a făcut încă o bucurie copiilor din Ostroveni : Locul de joacă din zona Mihai Eminescu a fost modernizat

La inițiativa conducerii Primăriei Râmnicului a fost redat aspectul modern și civilizat locului de joacă de pe strada Mihai Eminescu din cartierul Ostroveni, spre imensa bucurie a copiilor dar și a părinților.
Primarul Mircia Gutău, a participat marți, 29 august a.c., ora 12.00, alături de cei doi viceprimari, Eusebiu Vețeleanu si Carmen Preda, la redeschiderea locului de joacă pentru copii de pe strada Mihai Eminescu.
Locul de joacă în suprafață de 400 mp a fost amenajat la cele mai moderne standarde, fiind utilat cu un covor tip “tartan” din EPDM, cu o grosime de 4 cm, corespunzător normelor europene în materie de protecţie a copiilor în locurile de joacă.
De asemenea, au fost achiziţionate cinci echipamente noi de joacă, dintre cele vechi fiind păstrate doar cele aflate în stare bună de funcționare fiind montate totodată 10 băncuțe noi și trei coșuri de gunoi. Primarul Mircia Gutău a apreciat calitatea lucrărilor şi a anunţat că în scurt timp vor fi inaugurate locuri de joacă similare în mai multe cartiere din municipiu.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.