Meta
Realitatea Vâlceană

ALARMANT! Șoferi BEȚI și DROGAȚI, dar și FĂRĂ PERMIS, depistați LA VOLAN!

POLIȚIȘTII VÂLCENI ACȚIONEAZĂ ȘI ÎN WEEKEND PENTRU SIGURANȚA CETĂȚENILOR

La data de 8 mai a.c., polițiștii Serviciului Rutier Vâlcea au depistat în trafic unbărbat care ar fi condus un autotursim în localitatea Budești, județul Vâlcea, fărăa deține permis de conducere. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În cauză a fost întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis deconducere.

În zilele de 7 și 8 mai, a.c., polițiștii din Bălcești, Boișoara și Perișani au identificat în trafic 2 persoane de sex masculin, de 48 și 23 de ani, din județele Vâlcea și Sibiu, în timp ce ar fi condus pe drumurile publice 2 autovehicule fiind sub influența băuturilor alcoolice.În urma testării acestora cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,98mg/l, respectiv 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind conduși la spital pentru recoltarea de probe de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate aalcoolemiei. Au fost înregistrate 2 dosare penale în care se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

În ziua de 8 mai a.c., polițiștii Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea au oprit pentru control 2 bărbați de 38, respectiv 31 de ani, ambii din Râmnicu Vâlcea, care ar fi condus 2 autovehicule în municipiul Râmnicu Vâlcea sub influența substanțelor psihoactive. Din verificările efectuate a rezultat că unul dintre aceștia avea dreptul de aconduce pe drumurile publice suspendat, iar în urma testării acestora cu aparatu lDrugtest, a rezultat prezența substanțelor psihoactive, motiv pentru care au fost conduși la spital pentru recoltarea de probe de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a substanțelor psihoactive în organism.
Polițiștii Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea au întocmit 2 dosare penale în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unuivehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.