Meta
Realitatea Vâlceană

ALERTĂ la MALL! Respectați indicațiile forțelor de ordine!

Duminică seara, 12 ianuarie 2020, în jurul orei 18:54 a fost primit un apel pe 112 cu privire la faptul că în mall ul nou din municipiul Râmnicu Vâlcea este amplasată o bombă.

Polițiști, jandarmi și forțe S.R.I. s-au deplasat imediat la ambele mall uri din municipiu, unde au fost luate măsuri conform procedurilor legale. De asemenea, polițiștii efectuează verificări pentru identificarea apelantului.
Cetățenii care se află în incinta mall urilor au fost rugați să respecte indicațiile date de către forțele de ordine.
Vom reveni cu detalii!
Sute de persoane au fost evacuate din mall-ul vechi și peste 2000 din mall-ul nou!
UPDATE ora 21.40: Activitățile de verificare s-au încheiat, nu a fost descoperit nimic suspect. Polițiștii efectuează verificări pentru identificarea apelantului.
La fața locului, activitățile polițiștilor au fost coordonate de inspectorul șef, adjunctul șefului Inspectoratului și șeful Poliției municipiului.
Așadar, a fost o alarmă falsă, în urma căreia peste 2800 de persoane au fost evacuate din cele două mall-uri, iar acum se caută făptașul care, din surse neoficiale, ar fi un adolescent din cauza căruia au fost alertate atâtea persoane!
Totuși, bine că ne-am liniștit, însă vinovatul trebuie să suporte consecințele!
UPDATE Luni, 13 ianuarie, ora 8:20
Până la această oră, persoana care a facut apelul nu a fost identificată. În continuare se efectuează cercetări de către polițiști din cadrul Biroului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectare regimului materiilor explozive.
Update ora 10:07 În urma activităților desfășurate de polițiștii vâlceni a fost identificat un tânăr de 18 ani, din comuna Dăești, bănuit că ar fi apelat abuziv la 112 și a sesizat că în centrul comercial nou a fost amplasată o bombă.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.