Meta
Realitatea Vâlceană

Anunț Apavil: Miercuri, 7 august, se oprește furnizarea apei potabile în Olănești

În data de 07. 08. 2019 între orele 900 – 1300 se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenți în Băile Olănești pe străzile: Forestierilor, Cuibul cu Dor, Horea, Podișor, Epurești, Islazului, Pădurii, Infrațirii, Carol Davila, Libertății, Merilor, Molidului, Crângului, Victoriei, Bradului, Alexandru Ioan Cuza.

În această perioadă orară echipele de intervenție ale APAVIL SA vor face eforturi susținute pentru remedierea situației neplăcute în cel mai scurt timp posibil.

Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție ( înainte și după spălarea rețelei ) angajații APAVIL SA vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate .

Se recomandă consumatorilor afectați ca imediat după pornire să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării apei .

Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către APAVIL SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor confirmate de specialiștii societății.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.