Meta
Realitatea Vâlceană

Atenţie la escroci !

Câţiva derbedei şi escroci din municipiul Râmnicu Vâlcea s-au constituit în grup infracţional care se dedă la infracţiuni periculoase, de estorcare de bani. În ultimele 3 luni, au contactat fie telefonic, fie direct, o serie de oameni politici, directori de instituţii publice, primari şi administratori de societăţi comerciale cărora le-au cerut bani şi alte servicii în numele şi cu presupusul accept al preşedintelui Consiliului Judeţean Vâlcea, dr.ing. ION CÎLEA, şi al consilierilor săi.

Faptele lor de escrocherie sunt de o gravitate deosebită având în vedere mai ales că se folosesc de numele unei importante persoane publice căreia îi aduc atingere gravă de imagine şi îi ştirbesc dreptul de a fi ceea ce este: un om cinstit, corect şi adversar nemilos împotriva oricăror forme de abuz şi înşelătorie.

Încă de la aflarea primelor informaţii despre activitatea infracţională a grupului de escroci, a fost sesizată conducerea Poliţiei Municipale Râmnicu Vâlcea, dar se pare că, la nivelul acesteia, sunt mai importante frământările existenţiale proprii decât implicarea profesionistă şi fermă în stârpirea fenomenelor infracţionale.

Preşedintele Ion Cîlea face apel la toţi vâlcenii de a fi foarte atenţi la orice contactări înşelătoare în care este folosit numele său şi de a apela imediat la serviciile forţelor de ordine, evitând astfel să cadă victime unor derbedei şi escroci.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.