Meta
Realitatea Vâlceană

Au declarat că au acţionat pe raza localităţilor Lădeşti, Oteşani şi Măldăreşti Cei cinci hoţi furau băutură, cafea şi şampoane din magazinele Euromarket

În data de 25 septembrie a.c., în jurul orelor 16.30, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Băbeni şi Postului de Poliţie Şirineasa, au oprit în trafic, pe raza localităţii Tătărani, un autoturism suspect, în care se aflau 5 persoane, respectiv : M. Florin, de 33 de ani, R. Alexandru – Ionuţ, de 25 de ani, D. Ştefan –Adrian, de 36 de ani, T. Aurel, de 40 de ani şi S. Angelica, de 22 de ani.

În urma efectuării controlului autoturismului, în partea din spate a acestuia, au fost identificate mai multe bunuri, după cum urmează : 3 sticle Alexandrion 0,75 l, 1 sticlă Jack Daniell’s 0,50 l, 1 sticlă Passion 1 l, 1 sticlă J&B 0,750 l, 1 pachet cafea Jacobs 250 gr, 4 deodorante Intesa UniSex 0,125 l, 1 deodorant Denim Musk 0,150 l, două şampoane CLEAR de 400ml.

Întrebaţi cu privire la provenienţa bunurilor cei cinci au declarat că le-au sustras din diferite magazine „Euromarket” de pe raza localităţilor Lădeşti, Oteşani şi Măldăreşti.

Persoanele în cauză au fost transportate la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vâlcea pentru amprentare şi introducerea în bazele de date.

Poliţişti din cadrul Posturilor de Poliţie Şirineasa, Lădeşti, Oteşani şi Măldăreşti fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de furt.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.