Meta
Realitatea Vâlceană

Au fost finalizate lucrările la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea

În prezența membrilor comisiei de recepție și a vicepreședintelui Consiliului Județean Vâlcea, Adrian Bușu, vineri 21 octombrie 2016, cu începere de la orele 11.00, președintele Consiliului Județean Vâlcea împreună cu cei prezenți, a făcut o evaluare a contractului de lucrări, a contractului de lucrări suplimentare și dotări specifice și a punctat sintetic toate detaliile care țin de procedurile tehnice și economice ale recepției finale.

Eu îi respect foarte mult și le-am mulțumit tuturor celor implicați în realizarea acestui proiect. Recepția finală este o procedură care trebuie administrată cu mare atenție și tocmai de aceea am vrut să mă asigur personal că lucrurile sunt în ordine.

Spitalul Județean de Urgență Vâlcea trebuie să fie o unitate modernă, care să ofere condiții bune și siguranță pacienților care ajung aici. Vom continua să identificăm surse de finanțare pentru modernizarea unităților medicale din județul nostru”, a declarat Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

Compartimentul Comunicare şi Relaţii Publice al CJ Vâlcea

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.