Meta
Realitatea Vâlceană

Au fost prinşi de poliţiştii vâlceni pe Valea Oltului! Doi cetăţeni bulgari, cercetaţi pentru înşelăciune la Câineni

În seara zilei de 25 septembrie a.c., în jurul orelor 21.20, două persoane de sex masculin, care se deplasau cu autoturismul marca Audi, culoare gri, au sustras suma de 4000 de lei din staţia peco Lukoil, de pe raza localităţii Câineni.

Pentru identificarea autoturismului şi prinderea celor doi bărbaţi au fost instituite mai multe filtre. Astfel că, autoturismul a fost identificat în trafic, de poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Vâlcea, pe raza Oraşului Brezoi.

Cele două persoane care se aflau în autoturism au fost legitimate, stabilindu-se că se numesc G. Stancho Iliev, de 43 de ani şi D. Andrey Aleksandrov, de 33 de ani, cetăţeni de origine bulgară. Bărbaţii au oprit în staţia peco pentru a schimba suma de 1500 euro, în lei, urmând să primească suma de 6000 lei.

Ulterior, s-au răzgândit şi i-au dat vânzătoarei doar o parte din bani, după care au plecat. Asupra lor a fost găsită suma de 2800 lei.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Brezoi efectuează cercetări sun aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, cu autorii în stare de libertate.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.