Meta
Realitatea Vâlceană

Bărbat amendat și cu dosar penal, după ce a fost depistat, la Brezoi, conducând cu un copil în brațe

UPDATE/ Polițiștii s-au sesizat din oficiu, întocmind și un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului, în care se efectuează cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi.

Având în vedere apariția în spațiul public a unui videoclip, în care apare un barbat, în timp ce conduce un autoturism, pe DN 7, în localitatea Brezoi, județul Vâlcea, ținând în brațe un copil, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea este abilitat să comunice următoarele:

În urma verificărilor efectuate cu operativitate, bărbatul în cauză a fost identificat, fiind sancționat contravențional, cu 580 de lei și 3 puncte penalizare, pentru nerespectarea prevederilor art. 36 alin. 1 ind.2 (transportul copiilor fără a fi fixați în dispozitive omologate) și art. 100 alin. 1 pct.10 (pentru alte preocupări în timpul mersului de natura a distrage atenția), conform O.U.G. 195/2002.

În continuare, au fost informați reprezentații D.G.A.S.P.C. Vâlcea în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun.

Polițiștii vă roagă să nu puneți în pericol viața copiilor dumneavoastră! Neglijențele pot conduce la tragedii! Polițiștii cunosc acest lucru, fiind de multe ori primii la fața locului când inevitabilul s-a produs.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.