Meta
Realitatea Vâlceană

Bărbat, căzut de pe Vârful Cozia, salvat de ISU! A fost coborât cu elicopterul pe stadionul din Brezoi și preluat de Ambulanță

Duminică, 26 iunie, în jurul orei 18.15, angajații din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitați pentru salvarea unui bărbat cu vârsta de aproximativ 35 de ani, căzut în gol de la înălțime, în zona Vârfului Cozia, punctul Bulz.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD, o autospecială de pentru teren accidentat, o echipă de la SALVAMONT Vâlcea și o ambulanță SAJ cu medic. La fața locului a fost solicitat și un elicopter SMURD dotat cu troliu, terenul fiind foarte accidentat. Potrivit spuselor apelantului, persoana accidentată prezenta fractura de femur și multiple traumatisme rezultate în urma căderii.

Persoana a fost găsită conștientă. În jurul orei 20.00, echipa de salvare a reușit să ajungă la locul accidentului să stabilizeze și să imobilizeze victima pe targa, după care au început operațiunea de extragere, preluarea de către elicopter și transportarea rănitului la spital pentru îngrijiri și investigații suplimentare.

Bărbatul rănit a fost coborât cu elicopterul pe stadionul din orașul Brezoi, de unde a fost preluat de ambulanța SAJ cu medic.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.