Meta
Realitatea Vâlceană

Bărbat de 72 de ani, din Horezu, cercetat penal pentru deţinere de muniţie modificată artizanal și pistol de autoapărare!

Infracţiuni de nerespectarea regimului materiilor explozive și nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, constatate de polițiștii vâlceni, cu prilejul efectuării unui control la domiciliul unui deținător legal de arme și muniție, din orașul Horezu – Romanii de Sus. Au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor o amă de vânătoare, 231 elemente de muniție și pulbure pentru confecționarea cartușelor de vânătoare!

Pe 24 iunie a.c, poliţiştii din cadrul Biroului de Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase au depistat la domiciliul unui bărbat, de 72 de ani, din Romanii de Sus, 231 elemente de muniție, modificate artizanal, respectiv cartușe de vânătoare, calibrul 12 și bile metalice.
Polițiștii au mai depistat, la domiciliul bărbatului, o cutie metalică ce conținea pulbere pentru confecționarea cartușelor de vânătoare, fără respectarea normelor legale.
De asemenea, bărbatul deținea un pistol de autoapărare, în condiții necorespunzătoare de păstrare.
Având în vedere aspectele constatate, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor o armă de vânătoare, calibrul 12, cu alice, 231 elemente de muniție și pulbure de confecționare cartușe de vânătoare.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de nerespectarearegimului armelor şi al muniţiilor și nerespectarea reimului materiilor explozive, fapte prevăzute de Codul Penal.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor și nerespectarea reimului materiilor explozive, fapte prevăzute de Codul Penal.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.