Meta
Realitatea Vâlceană

Bărbat din Berislăvești, REȚINUT DE POLIȚIȘTI pentru NERESPECTAREA ORDINULUI DE PROTECȚIE!

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Călimănești, Postului de Poliție Berislăvești și Sălătrucel au reținut, pentru o perioadă de 24 de ore, un bărbat de 57 de ani din Berislăvești, pentru nerespectarea obligațiilor impuse prin ordinul de protecție.

În seara zilei de 17 septembrie a.c., polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112, de un tânăr din Berislăvești, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la domiciliu său, a fost agresat fizic și amenințat cu moartea de către tatăl său.

Ajunși la fața locului și din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că cele sesizate se confirmă.

La data de 01 septembrie a.c., pe fondul unui conflict asemănător, între bărbatul de 57 de ani și concubina sa, ce a avut loc la aceeași locuință, polițiștii au emis un ordine de protecție provizoriu împotriva bărbatului, ordin prelungit de către Judecătoria Brezoi, la data de 02 septembrie a.c., acesta fiind obligat să păstreze o distanță de 100 de metri față de concubina sa și membrii familiei și părăsirea temporară a locuinței conjugale pe o perioadă de 6 luni.

În urma probatoriului administrat, față de bărbat, polițiștii au dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, acesta fiind încarcerat la Centrul de Reținere și Arest Preventiv Vâlcea, începând cu orele 21:00.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, amenințare și încălcarea ordinului judecătoresc.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.