Meta
Realitatea Vâlceană

Bărbat, în vârstă de 59 de ani, din SUA, depistat cu şedere ilegală în VÂLCEA! Este obligat să părăsească ţara în cel mult 15 zile

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Biroul pentru Imigrări Vâlcea au organizat, în data de 05 februrie 2018, o acţiune în scopul prevenirii şi combaterii şederii ilegale a străinilor, pe raza de competenţă.

Cu această ocazie, a fost depistat cu şedere ilegală un bărbat, în vârstă de 59 de ani, din Statele Unite ale Americii. Acesta a intrat în România în baza ştampilei de intrare, având drept de şedere 90 de zile, însă la expirarea valabilităţii perioadei de şedere, nu a părăsit teritoriul ţării noastre.

Ca urmare a celor constatate, poliţiştii Biroului pentru Imigrări Vâlcea au emis pe numele cetăţeanului american o Decizie de returnare de pe teritoriului României, prin care este obligat să părăsească ţara în cel mult 15 zile. Totodată, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 400 lei în conformitate cu prevederile O.U.G. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.