Meta
Realitatea Vâlceană

Bogdan Nicula sau primarul Mateescu în Comitetul Director al ADI Apa Vâlcea?

Votul primarilor a fost la egalitate, 26-26!

Miercuri, 18 decembrie a.c., la ora 10.00, a avut loc ultima şedinţă pe 2013 a ADI Apa Vâlcea. De data aceasta nu au mai fost probleme cu prezenţa primarilor, astfel că şedinţa s-a desfăşurat liniştit… în spiritul Sărbătorilor de Iarnă!

Preşedintele ADI Apa Vâlcea, Ion Cîlea, a supus aprobării punctele de pe ordinea de zi care au fost aprobate în unanimitate de către primari. Secretarul şedinţei a fost votat primarul Alexandru Roşu de la Bujoreni.

Au existat mici discuţii legate de plata cotizaţiei, astfel că numai 14 localităţi din cele 64 care fac parte din ADI Apa Vâlcea şi-au plătit integral cotizaţia.

În ceea ce priveşte Comitetul Director al ADI Apa Vâlcea, a trebuit să se găsească un înlocuitor pentru primarul Bâzâc de la Băbeni şi astfel că a fost constituită o comisie de validare alcătuită din trei membri: primarul Dumitru Pearcu de la Tomşani, primarul Ilie Fârtat de la Horezu şi primarul Sorin Ghiţă care face parte şi din Comitetul Director al ADI Apa Vâlcea. Astfel că primarii au avut de ales între Bogdan Nicula, consilierul primarului Ion Bâzâc de la Băbeni şi primarul Mihai Mateescu de la Băile Govora! Numai că aici surpriză: rezultatul a fost la egalitate: 26 de voturi pentru Bogdan Nicula, 26 de voturi pentru primarul Mateescu! În această situaţie, rămâne să vă anunţăm care va fi decizia finală şi cine va fi alături de Sorin Ghiţă în Comitetul Director al ADI Apa Vâlcea! Surse de încredere ne-au anunţat că, până la urmă, primarul Mihai Mateescu va avea câştig de cauză! Vă vom ţine la curent!

Anemona TĂNASE

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.