Meta
Realitatea Vâlceană

Bogdan Pistol, la final de mandat. Marian Mitra, noul președinte al Rotary Club Râmnicu Vâlcea

SCHIMB DE PREȘEDINȚI LA ROTARY CLUB RÂMNICU VÂLCEA
Marți, 30 iunie 2020, Rotary Club Râmnicu Vâlcea a organizat ceremonia de rotire a colanului în prezența guvernatorului ales al Districtului 2241 România-Republica Moldova, Cornel Wilfred Calinoiu, a fostului guvernator Marta Mocanu, asistent guvernator în acest an și a fostului asistent guvernator Doru Paraschiv.

La final de mandat, Bogdan Pistol a anunțat că încă doi membri ai clubului, artiștii plastici Tina Popa și Gheorghe Divan, primesc distincția “Paul Harris “, cea mai înaltă distincție rotariana.

După un an cu proiecte numeroase noi dar și continuate și cu implicare în sprijinirea luptei împotriva noului coronavirus prin dotarea cu maști, igienizant, viziere si prin dotarea Spitalului Județean Vâlcea cu un laringoscop de ultima generație, Bogdan Pistol a predat colanul lui Marian Mitra.

“Vă invit să găsim alte oportunități potrivite, acele porți încă nedeschise și să le deschidem împreună, astfel încât întreaga noastră activitate și menire, dar mai ales viețile celor care beneficiază de acțiunile și programele Rotary să devină mai bune”, a declarat Marian Mitra.

Întreaga rețea rotariană din lume are ca deviză, în acest an: Rotary opens opportunities!

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.