Meta
Realitatea Vâlceană

BRACONAJ PISCICOL, la MIHĂEȘTI! Dosar penal pentru un bărbat din Galicea

Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Biroul de Combatere a Delictelor Silvice au deschis un dosar penal pentru braconaj piscicol, pe numele unui bărbat, de 50 de ani, confiscându-i-se, totodată, o barcă metalică și 3 plase mono/plurifilament.

Luni, 10 iunie 2019, între orele 19.00 – 22.00, polițiștii Serviciului de Ordine Publică – Biroul de Combatere a Delictelor Silvice au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale din domeniul piscicol, prilej cu care au depistat, în flagrant, pe râul Olt, pe raza comunei Mihăești, în zona podului Tătărani, un bărbat, de 50 de ani, din comuna Galicea, care pescuia ilegal, folosindu-se de o barcă confecționată artizanal, din tablă metalică și de 3 plase de pescuit monofilament și plurifilament.

În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal pentru braconaj piscicol, constatându-se încălcarea prevederilor art. 64 lit. „a”, ’’i’’ și „k”, din O.U.G. nr. 23/2008, privind pescuitul și acvacultura.

Totodată, polițiștii au dispus confiscarea bunurilor folosite la comiterea infracțiunii, respectiv a unei bărci metalice, cu lungimea de 4 metri, confecționată artizanal și a 3 plase mono și plurifilament, cu o lungime totală de 310 metri.

Acțiunea polițiștilor vâlceni a beneficiat și de sprijinul reprezentanților A.J.V.P.S. Vâlcea.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.