Meta
Realitatea Vâlceană

BRACONAJ PISCICOL la MILCOIU şi BĂBENI

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Băbeni, Secției 2 Poliție Rurală Milcoiu și Posturilor de poliție Galicea, Stoilești și Budești au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de 2.370 de lei și au întocmit un dosar penal.
La data de 3 noiembrie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Milcoiu și posturilor de poliție arondate, au actionat pentru combaterea braconajului piscicol, reducerea riscului rutier și asigurarea ordinii publice, aplicându-se cinci contravenții conform O.U.G 23/2008 privind pescuitul și acvacultura, patru contravenții în baza O.U.G.195/2002 și trei conform Legii 61/1991privind ordinea publică. De asemenea, polițiștii au reținut un permis de conducere. Valoarea contravențiilor aplicate este de 2.370 lei.
În dimineaţa zilei de 4 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Băbeni, au oprit în trafic pentru control, în oraș, un autoturism, condus de un bărbat de 44 de ani din Frâncești, în mașină aflându-se încă un bărbat, pasager dreapta. În portbagajul autovehiculului, polițiștii au găsit 6 saci ce conţineau plase de pescuit, pentru care ocupanții nu au putut prezenta documente legale de provenienţă.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prevăzute de OUG 23/2008.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.