Meta
Realitatea Vâlceană

Calendarul evenimentelor festive din luna decembrie, aprobat în ședință extraordinară a Consiliului Local. PROGRAMUL SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ

Joi, 14 noiembrie 2019, ora 12.00, consilierii locali au fost convocați în ședință extraordinară, ocazie cu care primarul Mircia Gutău a supus aprobării “Proiect de hotărâre privind aprobarea calendarului evenimentelor festive din luna decembrie 2019 și a bugetului estimat aferent organizării acestora – inițiator primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiilor de specialitate nr.1, nr.2 și nr.5”, punct aprobat pe ordinea de zi, cu precizarea că au existat și trei abțineri de la vot în rândul PNL.

PROGRAMUL pregătit executivul local pentru Sărbătorile de Iarnă din acest an:

• Duminică 1 decembrie – Ziua Naţională a României , manifestare ce va avea loc în Scuarul Mircea cel Bătrân și va cuprinde un spectacol artistic, aprinderea iluminatului festiv și deschiderea Târgului Decembrie Magic.

De asemenea, la Galeriile de artă „Artex” vor avea loc următoarele evenimente: „Semne Identitare-Muzică şi Culoare”, concert al orchestrei de cameră a Filarmonicii „Ion Dumitrescu”.

• Joi, 5 decembrie – „Ajunul lui Moş Nicolae” va avea loc în Scuarul Mircea cel Bătrân și va cuprinde un spectacol artistic, copiii vor primi daturi din partea Primăriei Râmnicului, iar autoritățile vor aprinde luminile Bradului de Crăciun.

• Duminică, 8 decembrie – “Șlagăre românești” va avea lor în Scuarul Mircea cel Bătrân, ocazie cu care vor avea lor spectacole artistice.

• Sâmbătă, 14 decembrie – „Balul Primărie”

• Sâmbătă, 14 decembrie – în Scuarul Mircea cel Bătrân vor avea loc spectacole muzicale

• Vineri, 20 decembrie – Eveniment de bilanţ şi socializare pentru personalul din cadrul Primăriei municipiului şi din structurile subordonate.

• Sâmbătă, 21 decembrie în Scuarul Mircea cel Batrân vor fi spectacole de colinde susținute de EUPHONIA SHOW

• Duminică, 22 decembrie – „Vine, vine Moş Crăciun” în Scuarul Mircea cel Bătrân: concerte şi spectacole pentru copii și daruri pentru copii

• Marţi, 31 decembrie „Revelion 2020″ în Scuarul Mircea cel Bătrân: concerte și foc de artificii.

La finalul ședinței, primarul Gutău a invitat executivul local, indiferent de coloratura politică, pe 29 noiembrie 2019, ora 16.00, la inaugurarea bretelelor de legătură la pasajul Tudor Vladimirescu din Râmnicu Vâlcea, o investiție foarte importantă pentru Râmnic prin fluidizarea traficului rutier.
Cel mai mare proiect de investiții din municipiul Râmnicu Vâlcea va fi inaugurat cu o zi mai devreme decât data anunțată inițial și cu patru luni mai devreme decât era prevăzut în proiect.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.