Meta
Realitatea Vâlceană

Căminul pentru Persoane Vârstnice din Ostroveni a fost inaugurat. Primarul Gutău, felicitat de conducerea judeţului pentru realizarea acestui obiectiv

Printre persoanele care se află deja cazate în Cămin este şi fostul primar al Municipiului Râmnicu Valcea, Traian Sabău, despre care Mircia Gutău a declarat public că are o recunoştinţă deosebită pentru că a fost omul care i-a deschis drumul în administraţia locală.
Luni, 31 iulie 2017, în prezenţa prefectului Florian Marin, a preşedintelui Consiliului Judeţean Constantin Rădulescu, a mai multor parlamentari, consilieri locali, consilieri judeţeni şi reprezentanţi ai unor societăţi comerciale din municipiu, primarul Mircia Gutău a inaugurat Căminul pentru Persoane Vârstnice din Ostroveni, sau, după cum declara edilul-şef, ”cel mai frumos cămin de bătrâni din ţară”.
Cu o capacitate de 80 de locuri, o suprafaţă de 4.300 mp parter şi etaj, cu camere cu două şi trei paturi cu baie proprie şi terasă, cu un cabinet medical, unul stomatologic şi un altul de kinetoterapie, cu bibliotecă, club, coafor-frizerie, capelă etc., Căminul pentru Persoane Vârstnice este, la acest moment, complet funcţional.
În prezent, în spaţiile sale sunt deja cazaţi 5 vârstnici, iar mai multe alte dosare sunt în lucru în consecinţa aprobării, săptămâna trecută, în Consiliul Local, a procedurilor de intrare în această instituţie.
După cum sublinia primarul Gutău, Căminul oferă şi o altă facilitate deosebită, respectiv cazarea unor vârstnici pe perioade scurte astfel încât aparţinătorii – copii sau nepoţi – să poată pleca liniştiţi în concedii ştiind că părinţii sau bunicii lor nu rămân singuri acasă, ci sunt îngrijiţi într-o instituţie specializată, unde primesc şi medicaţia specifică.

Primarul Mircia Gutău, felicitat de conducerea judeţului pentru realizarea acestui obiectiv

Felicitari domnului Mircia Gutau, primarul municipiului Ramnicu Valcea, pentru inaugurarea Centrului pentru Persoane Varstnice Ramnicu Valcea…Iata, ca dupa foarte mult timp si dupa multe amanari,un proiect pentru binele locuitorilor municipiului, a devenit realitate …Toti cei prezenti au putut vedea o locatie cu conditii de cazare si tratament la standarde ridicate, asa cum in putine locuri din tara poti intalni!”, a declarat prefectul Florian Marin.

Il felicit pe domnul primar, Mircia Gutău, pentru realizarea acestei investiţii, etalon la nivel judeţean şi naţional, unde persoanele vârstnice aflate în situaţii de nevoie vor beneficia de asistenţă specializată şi se vor bucura de atenţia personalului încadrat aici pentru a le suplini familia”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu.
Pe această cale, Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea le transmite şi angajaţilor multă sănătate, putere de muncă şi succes în nobila misiune încredinţată de autoritatea locală, aceea de a le alina suferinţele şi bătrâneţile persoanelor internate în acestă unitate de asistenţă socială.

Intr-un an de cand a a castigat alegerile locale, primarul Mircia Gutau, a reusit sa schimbe fata municipiului si acest lucrul se vede prin proiectele realizate. Astazi a fost inaugurat Caminul pentru persoane varstnice din zona Ostroveni. Caminul este un centru rezidential dotat cu aparatura moderna si ofera servicii de calitate. Capacitatea este de aproximativ 90 locuri. Sunt convis ca locuitorii municipiului sunt foarte multumiti de activitatea primarului si il felicit pe aceasta cale pentru modul in care trateaza probleme comunitatii. Ii urez succes in realizarea proiectelor propuse si il asigur de tot sprijinul meu!”, a declarat deputatul Eugen Neaţă.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.