Meta
Realitatea Vâlceană

CAMPANIE de PREVENIRE în context COVID-19

Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenirea Criminalității, dar și toate structurile de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au desfășurat acțiuni de informare a cetățenilor cu privire la respectarea măsurilor de protecție sanitară și riscurile la care se expun atunci când încalcă prevederile legale în context Covid-19.

Încă de la finele anului trecut structurile specializate ale poliției desfășoară activități de informare în comunitate pe linia prevenirii răspândirii virusului Covid 19 și a informării populației cu privire la utilizarea certificatelor de vaccinare și la riscurile utilizării unui certificat de vaccinare fals.

Până la acest moment au fost desfășurate 12 activități în comunitățile din județul Vâlcea, având peste 400 de beneficiari.

Campania de informare derulată este la inițiativa și cu sprijinul autorității teritorială de ordine publică de pe lângă Consiliul Județean Vâlcea.

Pentru ca mesajul campaniei de informare să ajungă la cât mai mulți cetățeni au fost realizate materiale de informare sub forma unui afiș, care a fost postat în centrele de vaccinare, în unitățile medicale, la sediile primăriilor, la posturilor de poliție, în mediul rural și la anumite societăți comerciale, urmând ca până la finele lunii ianuarie aceste materiale să ajungă la toate unitățile teritoriale administrative din județ.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.