Meta
Realitatea Vâlceană

Caravana USL, prezentă la toate lansările de candidați din județ

În pofida vremii neprielnice, președintele Organizației Județene a PSD, dr. ing. Ion Cîlea, însoțit de un grup numeros de militanți USL, a folosit cele două zile ale sfârșitului de săptămână pentru o activă campanie spre a dialoga cu cetățeni din tot mai multe localități.
În toate întâlnirile cetățenești câte au avut loc sâmbătă și duminică, președintele Ion Cîlea a menționat realizările din ultimii patru ani înregistrate în localitățile vizitate și a vorbit despre necesitatea continuării, în următorii patru ani, a proiectelor investiționale pe care administrația județeană le va dezvolta cu viitorii primari și consilii locale.
După lansarea candidaților USL la Horezu și Vaideeni, caravana electorală de sâmbătă a avut ca punct final orașul Berbești, unde alianța electorală PSD-PNL susține candidatura actualului primar Vintilă Chelcea, considerând că, prin tot ceea ce a realizat în ultimii 4 ani, merită să fie investit cu încredere pentru încă un mandat la primăria orășenească.

Duminică, 27 mai s-a reluat circuitul electoral cu primul popas la târgul de la Pietrari, apoi în orașul Băbeni pentru lansarea candidaturii lui Ion Bâzâc la funcția de primar, după care au urmat alte întâlniri cu cetățenii în comunele Oteșani, Cernișoara, Tetoiu, Zătreni, Ghioroiu și, nu în ultimul rând la lansarea  candidatului PSD pentru Stoilești, Florin Ionescu. (A.T)

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.