Meta
Realitatea Vâlceană

Cârcoteli și șușoteli

Vizita lui Iohannis la Vâlcea i-a bucurat pe unii, însă i-a lăsat cu un gust amar pe alții care, la Brezoi, se așteptau la altfel de „socializare” din partea sasului care nu s-a lăsat deloc prins în mrejele „tendențioase”. Ei bine, ulterior s-au „creat” fel de fel de interpretări, însă din punctul nostru de vedere, acesta a avut o atitudine de gentleman, chiar dacă i-a ignorat subtil pe unii cu care mai demult era prieten.. dar care acum „nu dădeau chiar bine la imagine”. Este strict alegerea sa, în fond și la urma urmei, în compania cui vrea să fie pozat, nu credeți? Că așa blitz-uri… sunt pe oriunde nu te aștepți, așa că „de ce să te compromiți” mai ales când vizezi cea mai înaltă funcție în stat!

Un politician iscusit a profitat de ocazie când a intervenit într-o emisiune la o televiziune națională și a făcut reclamă serioasă pârtiei de schi de la Vidra. Asta da strategie de marketing, că și-așa era nevoie! Bineînțeles că a lămurit și cum stau lucrurile în legătură cu susținerea sa pentru prezidențialele din noiembrie, așa că a împușcat doi iepuri dintr-o lovitură. Bravo lui!

În viitorul apropiat vor mai avea loc și niște anchete… Dar știți de care? Unele în care cei „vizați” vor da, vor-nu vor,  niște declarații…, asta pentru că s-au aflat demult „în vizor” și acum le-a venit și lor rândul! Doar nu puteau continua la nesfârșit! Și aici nu ne referim la politicieni…, ci la alții… Veți vedea!

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.