Meta
Realitatea Vâlceană

Cârcoteli și șușoteli

Un primar din sudul județul ar fi mânărit mai multe vagoane de grâu venite din partea PSD Galați pentru sinistrații din parohia în subordine. Am mai aflat, tot din gura străzii, că principalii beneficiari ar fi rudele lui și protejații angajați la primărie. DNA și ANI, ca și în cazul altui primar, de pe malul Topologului, sunt recomandați de presa vâlceană onoratelor instituții ca material de băgat la zdup, în vederea unor mărturisiri ca sub patrafirul duhovnicului total. Pace lor!

Trecem în zona de nord a județului și nu putem trece neobservată  apariția ca și ciupercile după ploaie a mai multor farmacii. Nu pare să mai fie profitabilă farmacia de la poarta Spitalului Județean, drept pentru care îi sugerăm patronului să-și mute spițeria la poarta Cimitirului de Urgență Cetățuia. Ale cui să fie oare și ce minte cheală stă în spatele acestei afaceri?

Bombă mare în târg! Un primar de pământ de prin partea Loviștei s-ar fi dus cu cățel și cu purcel la PLR, susținând această formațiune politică din postura de independenți sau simpli simpatizanți. O vorbă bătrânească spune că cine schimbă locul..schimbă și norocul. Primarul despre care vorbim, persoană importantă al cărui nume nu-l divulgăm, s-a mai încăierat în urmă cu câțiva ani cu un fost oponent politic. A ieșit zarvă mare, rezolvată la tribunal!

Vântul schimbării suflă puternic la două instituții „H” importante din Râmnic… Bătaie mare pe aceste locuri. Fericit cine va ieși  învingător și sărac cu … duhul cel care pierde!

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.