Meta
Realitatea Vâlceană

Cârcoteli și șușoteli

Vicepreședintele Consiliului Județean, Dumitru Persu, greu de … schimbat! Chiar și adversarii săi politici au recunoscut acest lucru în anumite cercuri! Noi am mai scris despre acest subiect, nu mai intrăm în amănunte, cert e că Persu încă se se ține tare pe poziții… și se bucură și de sprijin, la nevoie, bineînțeles!

De curând, o cunoscută revistă a făcut „inventarul” averilor din țara noastră și a menționat că cinci vâlceni se află în topul celor mai bogați oameni de afaceri din România. Dacă vă interesează cine sunt, ce afaceri au… citiți „Forbes”, însă noi credem că mai sunt destui „incognito” care-și văd liniștiți de … afaceri! Dumneavoastră ce credeți?

Un anumit personaj din administrația locală habar nu avea ce înseamnă „rețeaua netcity” care se afla în conținutul unui punct important supus dezbaterii executivului. Incredibil, să nu știi că această rețea se ocupă de infrastructura subterană de suport pentru sistemele de comunicații electronice din municipiu, ba mai mult e rețea de suport pentru fibra optică… Poate distinsul consilier local citește acum și se dumirește ce-a votat așa debusolat…

Beneficiarii locuințelor sociale din Râmnic, sub lupa …verificărilor! Chiar așa, la ce mașini luxoase se află în unele parcări ale acestor imobile, ai zice că te afli într-un cartier rezidențial! O fi drept pe lumea asta ca din cauza acestor „sărmani” cu cai putere care se bucură de-o locuință de la stat să fie privați oamenii care într-adevăr au probleme și ar merita cu prisosință un acoperiș deasupra capului? Încă ceva: dovada nelocuirii timp de trei luni înseamnă pierderea locuinței sociale, așa că Măriile din Italia sau Spania care tocmesc un vecin să le mai aprindă becul câteodată, să fie atente! Ori occidentul, ori locuința socială!

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.