Meta
Realitatea Vâlceană

Cârcoteli și șușoteli

De când toată lumea a-nceput să fie anchetată de DNA, parcă s-a răsturnat și căruța cu specialiști în corupție. Uite, de exemplu, Elena Udrea, drăguța de ea! A stat câteva luni la răcoare fără feon și poate deja să-și dea doctoratul în cum se face și cum nu se face un denunț. Doctorul Sorin Oprescu a asigurat spectacolul mediatic pentru câteva zile! I-ați văzut pe toți cum zic: Vai, dar nu-mi imaginam! Cine? Domnul doctor Oprescu?…. Incredibil, inimaginabil. Vai de mine, mi-e rău!…

Dar ce mai face Victor Ponta? Aa, e bine, e sănătos și, mai ales, e foarte bucuros. Știți că el e foarte bucuros când merge la DNA. Daa, nu-l afectează deloc, e semn de civilizație, de colaborare instituțională, așa e normal, ca premierii să meargă la procurori în tot felul de dosare”, dacă cităm pe cineva!

Zicem de ei, dar îi avem și noi pe-ai noștri locali, destui cu bube  în cap și cu multe dosare care sunt în așteptare …! Atunci să vedem cum fiecare demers are și revers!

Din surse sigure am aflat că, în urmă cu câteva zile, în biroul preşedintelui interimar al CJ s-a găsit, spre stupefacția martorilor, o bucățică de târnoseală… Vai cate supoziții, care mai de care mai fantasmagorice, de l-au băgat în sperieți pppe domnul Păsat! Si degeaba pentru că, dacă gândim logic, târnoseala e ceva sfânt, (conform dex: târnoseala=Tămâie sau altă substanță aromată folosită în ritualul bisericesc) de care nu trebuie să ne fie teamă…Dar când colo ce să auzi, fugeau unii ca dracu’… de tămâie!!! Le dăm un sfat: să treacă mai des pe la Biserică!

Conducerea ISJ se ocupă intens de “curățenia de toamnă” în anumite şcoli unde trebuia intervenit demult, credem şi noi! Deşi sunt câțiva care o critică, majoritatea se bucură că în sfârşit cineva a luat această inițiativă de la care se aşteaptă foarte multe! Rămâne să ne convingem!

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.