Meta
Realitatea Vâlceană

Cârcoteli și șușoteli

Foarte mulţi vâlceni au rămas plăcut impresionaţi de seriozitatea şi profesionalismul cu care au tratat administraţia locală şi judeţeană dezbaterea pe tema construirii noii autostrăzi, faptul că indiferent de coloratura politică parlamentarii nostri au militat pentru aceeaşi variantă. Ei bine însă, atitudinea reprezentanţilor CNADR a cam lăsat de dorit, „bâlbele” fiind rapid sesizate de primarul Matei, de deputaţii Buican şi Costi Rădulescu, de şeful Direcţiei Silvice, Mihăilescu, de vicepreşedintele CJ, Dumitru Persu, iar explicaţiile pertinente „de la inginer, la inginer” ale lui Glăvan au cam lăsat-o fără replică pe doamna Capră (aşa e numele de familie al doamnei, nu suntem tendenţioşi) de la CNADR! Aici s-a văzut într-adevăr solidaritatea pentru Vâlcea şi vâlceni! Poate cei de la Bucureşti sunt la curent şi bine ar fi să avem şi rezultat pe măsura aşteptărilor!

…………….

Aoleu şi vai, vai, a anulat Iohannis petrecerea de la Cotroceni. Nu s-a mai întâmplat  așa ceva niciodată în istoria de după 1990! Ne facem de râs în fața lumii, ce vor spune ambasadele… Chiar așa: ce vor spune ambasadele? Că noi nici atât nu avem un cuvânt de spus, dar poate le dăm idei altora!

……………….

În timp ce numărul morț ilor de la Colectiv crește, în timp ce crește ș i numărul obiectivelor închise din cauza lipsei autorizaț iilor de la pompieri, crește și controversa privind sponsorizările primite de ISU de la firmele pe care este dator să le controleze pentru a preveni dezastrele, asta la nivel naţional. La noi cum o fi oare?

La autorizaţii ne referim, doar ce credeaţi?

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.