Meta
Realitatea Vâlceană

Cârcoteli și șușoteli

Doi pesediști cu state vechi, privilegiați de-a lungul anilor de partid cu funcții importante, “rătăciți” vreo patru ani prin altă parte, acum s-au întors la matcă și nu oricum, tot pe locuri eligibile pe lista consilierilor locali și județeni… Nu spunem noi, ci anumiți membri marcanți PSD, care se simt oarecum nedreptățiți… Politica e politică, toți spun că vin cu oameni și idei noi, dar tot cam aceleași metehne.

****

Încă puțin și începe oficial “bătălia” electorală… În perioada următoare vom asista numai la “lapte și miere” din partea unora și a altora, depinde de interese, însă alegătorii știu realitatea. Mai puține vorbe și cât mai multe fapte! Unii se “laudă” cu ce vor face, alții prezintă concret ce au făcut și ce urmează.

****
De dragul traficului sau pentru altceva, unii amestecă Biserica și pe ÎPS în tot felul de “încrengături” cu iz politic. N-ar fi mai bine să ne vedem fiecare de treburile “lumești”, oricum ÎPS nu se lasă influențat, afectat nici atât, așa cum, de fapt, a dovedit și în trecut, cu alte ocazii.

****
Directorul Școlii Nr. 4 a “absentat nemotivat” marți, 25 august, la inaugurarea lucrărilor la mansarda instituției pe care o conduce. Să fie oare motivul apartenenței politice sau chiar a avut ceva mult mai important?! Directoarea adjunctă a încercat să salveze situația, dar primarul Gutău, pe bună dreptate, l-a “taxat” pe directorul general. Investiția e pentru școală și pentru copii, nu ar trebui să dicteze partidul.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.