Meta
Realitatea Vâlceană

Cârcoteli şi şuşoteli

La ultima conferinţă de presă, preşedintele PNL s-a dezis total de USL, ba mai mult l-a făcut ou şi oţet pe co-liderul de alianţă, afirmând că-l sponsorizează din salariul de deputat să-şi cumpere lanţuri ca să se lege de Palatul Victoria… etc!!!

Ulterior, nu s-a lăsat mai prejos nici colegul de alianţă, trimiţând drept la replică, politicos însă, celor care au publicat asemenea infamii! Este ruşinos ce se întâmplă, mai bine cei doi ar găsi o cale de conciliere pentru binele cetăţenilor din judeţ…, în niciun caz să se „războiască” prin presă, care şi-aşa se ştie că e avidă de scandal! Probleme sunt multe de rezolvat, ar trebui să-şi ajute, nu să-şi încurce colegul de alianţă, aşa cum face stimabilul deputat,!!!

• • •

Schimbarea subită a directorulului de la Hidroelectrica Vâlcea a uimit multă lume, iar zvonuri cum că cine, ce şi cum au tras sforile, au fost nenumărate! Cert este că Băviţă este membru PSD şi varianta cum că Ion Cîlea ar fi făcut demersuri pentru schimbare pică din start! Ca să întărim cele afirmate, cei doi au fost la Bucureşti, iar Băviţă s-a convins că nu Cîlea, ci altcineva „i-a copt-o”, altcineva la care nici prin gând nu i-a trecut să-l bănuiască!

Noi credem că peste o lună şi jumătate, Daniel Băviţă va fi repus în funcţie, odată cu Ordonanţa 109… Să vedem dacă o fi aşa sau nu! Deocamdată, şef la Hidroelectrica rămâne Târş…

• • •

Buican a fost luat de valul mariajului politic şi a comis gafa monumentală afirmând că Ponta e de vină din cauza întârzierii efectuării bugetului pe 2014! Realitatea e că bugetul îl face Ministerul Finanţelor, în speţă Daniel Chiţoiu, liberal de-al lui şi vâlcean de-al nostru din Păuşeşti Otăsău, care, din păcate, n-a făcut nimic pentru Vâlcea, implicit pentru Oltchim când a avut posibilitatea…

N-am vrea să credem că un deputat al Parlamentului nu ştie cine face bugetul, căci ar fi foarte grav, ci dăm vina pe „fierbinţeala” momentului în care subiectul era criticarea colegilor din USL, băgăţi toţi în aceeaşi oală, fie ei PSD sau PNL!

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.