Meta
Realitatea Vâlceană

Cârcoteli şi şuşoteli

Un consilier judeţean a fost prins „cu mâţa-n sac” chiar de către cel pe care-l critica vehement pe oriunde apuca! Concret, tânărul politician a luat nişte „foloase necuvenite” – in conflict de interese- de la o societate importantă de la noi din Râmnic, pe care a trebuit să le împartă cu „naşul”!

Veţi vedea în curând despre cine şi ce vorbim!

…………………………………………………………………….

Cu toţii ştim că primarul Frâncu e avid după notorietate…, iar asta o demonstrează la orice eveniment, chiar şi la Biserică! Înţelegem că-i place „blitzul”, dar nici chiar aşa! Ca să nu mai zicem că ştie şi unde să se poziţioneze… L-a uimit chiar şi pe Prefericitul…

…………………………………………………………………….

Ţara arde…, iar unii vânează…! Nu e rău să ai un hobby, dar când atâţia oameni din Colegiul tău ţi-au acordat votul de încredere, parcă nu se cuvine să-i tratezi cu indiferenţă, că de ajutat…nici gând! Măcar mai participi la câte-o inagurare ceva… vreo sărbătoare…să te mai vadă lumea la faţă, cum face alt reprezentant al Guvernului în teritoriu!!! Dar nici el, ca şi mulţi alţii,  nu-i e de folos nimănui!!! Halal parlamentari!

………………………………………………………………………..

Sâmbătă, 23 noiembrie a.c., prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a câştigat alegerile interne ale partidului pentru desemnarea prezidenţiabilului PDL, organizate în Vâlcea. Potrivit datelor de la Birourile Secţiilor de Votare s-au prezentat la vot 64% din totalul membrilor PDL Vâlcea, iar Cătălin Predoiu a obţinut 56% din voturi! Adică era clar…!

……………………………………………………………………….

Duşmanii primarului aşteaptă cu nerăbdare data de 11 decembrie… Chiar dacă e Postul Crăciunului, tot speră ca „Frâncu să primească ceea ce merită”! Şi acum vor avea o mare surpriză… Vă veţi convinge pe 11 decembrie a.c.!

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.