Meta
Realitatea Vâlceană

Cârcoteli şi şuşoteli

Blestemul mitei primăriei Râmnicului loveşte din nou…

Acum e clar, soarta lui Emilian Frâncu a fost decisă… Viaţa merge înainte, cu bune şi cu rele…Nici nu s-a pronunţat bine sentinţa şi deja s-au format grupuri, grupuleţe… s-au reorganizat, ca să nu zicem reorientat…

Va începe o perioadă plină de evenimente în viaţa politică: vor fi alegeri pentru primar, va fi o campanie grea! Unde mai pui şi că sunt şi alegerile europarlamentare! Chiar va fi aglomerat…

…………………………………………………………………………………………………………

Mai e puţin şi va fi decisă, pe 8 aprilie, şi soarta lui Mircea Gutău. Şi atunci va fi un proces greu… Vă veţi convinge de ceea ce spunem la momentul potrivit!

………………………………………………………………………………………………………..

Strângerea semnăturilor pentru listele pentru alegerile europarlamentare a dat insomnii şi bătăi de cap unor primari care jucau la două capete, dacă ne putem exprima astfel.

Deh, cine i-a pus să promită la doi şefi de partid? Acum să se descurce, oricum, adevărul va ieşi la iveală mai curând decât ar crede unii.

……………………………………………………………………………………………………..

Vântul schimbării bate la două sau chiar trei uşi de instituţii… Unii şefi sunt tot timpul stresaţi, ştiu că urmează să fie schimbaţi şi-şi varsă nervii pe angajaţi! O doamnă din interior chiar a afirmat: „Lasă că nu mai ţipă mult şi-l schimbă…Dar noi n-avem niciun câştig, ştiţi cum este: vin ai noştri, pleacă-ai noştri, noi rămânem tot ca… ” Oare chiar aşa să fie?!? Nu e aşa peste tot!

Cert e că o doamnă se menţine fermă pe poziţii, şi are şanse să rămână la fel! Ştiţi la cine ne referim, nu?

………………………………………………………………………………………………………..

În ultimul timp tot mai mulţi vâlceni merg la Biserică, la Mânăstiri… Indiferent, în orice lăcaş de cult ai merge duminica, e clar, e foarte aglomerat.

Este bine că oamenii merg în Casa Domnului, dar şi mai bine ar fi să se respecte unii pe alţii, să nu se mai înghesuie la miruit, că tot la fel se înt2mplă şI dacă stau cu cinci-zece minute în plus, să nu se mai uite cu invidie la pantofii, la cum este îmbracat(ă) „X” sau ce geantă are „Y”…

Nu vrem să fim răi în Postul Paştelui, dar dacă ne-am vedea strict de treburile noastre, altfel ar sta lucrurile!

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.